Agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van onze komende activiteiten.

7 oktober 2021

Themadag: Systeemverandering in de GGZ

Het GGZ-systeem is vastgelopen, zo concluderen veel behandelaars. Op deze themadag onderzoeken we wat we kunnen doen om het systeem te veranderen. Een verhelderende en bemoedigende dag voor kantelaars, vernieuwers, kritische geesten en moedige zachtmoedigen.

15 oktober 2021

Themadag: Stoppen met je baan - en dan?

Overweeg je om te stoppen met je baan, maar weet je niet goed of en hoe je de knoop moet doorhakken? Kom dan naar deze verhelderende en bemoedigende themadag. Je maakt ruimte voor de vragen die er in je leven en je krijgt zicht op de innerlijke en uiterlijke processen rondom en na het beëindigen van een baan.

3 nov., 10 nov., 17 nov. & 6 dec. 2021

Professionaliseringstraject: Systeemsensitief werken, de mens teruggeven aan zichzelf

Als professionals uitvallen, ligt dat vaak niet aan hen maar aan ‘het systeem’ in organisaties. In dit verrassende programma leer je om te doorzien hoe het systeem in elkaar zit en hoe dit van invloed is op de psyche en binnenwereld van de mens. Je leert om je begeleiding/behandeling daar gericht op aan te passen. Doelgroep: o.a. psychologen, geestelijk verzorgers, mindfulnesstrainers, vitaliteitstrainers, coaches.

Op de hoogte blijven?

De komende tijd komen er diverse nieuwe activiteiten op de agenda. Houd onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!