Bonusmateriaal

Mijn boek Perspectief bevat diverse visuele modellen: kijkvensters, die ons helpen om zorgvuldiger, rijker en speelser naar transities te kijken, met meer empathie en wederzijds begrip. Op de kijkvensters zit copyright, maar ze zijn vrij te gebruiken voor privé- en onderwijsdoeleinden. Op deze pagina kun je de kijkvensters downloaden. Ook vind je hier een pdf van de literatuurlijst, inclusief hyperlinks.

Voorwaarden voor gebruik

Het volgende copy­right is van toepassing: CC BY-­NC-­ND 4.0. Dit houdt in dat de afbeeldingen vrij zijn te gebruiken voor privé-­ en onderwijsdoeleinden, met de voorwaarde dat de namen van de makers worden vermeld en de beelden niet worden aangepast.

Gebruik van de afbeeldingen op alle sociale media is toegestaan, onder de voorwaarde dat de credits worden vermeld. Deze zijn vermeld bij elke afbeelding.

De afbeeldingen mogen niet vrij worden gebruikt in een commerciële setting, zoals een bedrijfswebsite, een boek of in trainingen met een winstoogmerk. Wil je in dergelijke situaties een afbeelding gebruiken, neem dan contact op.

Heb je mooie ervaringen met de kijkvensters, in bijvoorbeeld een onderwijscontext? Leuk als je het met me deelt!

Downloads

Kijkvenster 1: Je keuzeruimte vergroten bij maatschappelijke transities en transitiepijn.

Kijkvenster 2: Verbanden tussen maatschappelijke transities

Kijkvenster 3: Een multidisciplinair perspectief op maatschappelijke transities

Kijkvenster 4: Leren uitzoomen naar het 'oude verhaal'

Kijkvenster 5: Hoopvol handelen

Literatuurlijst

Credits: (c) Angela Stoof en Uitgeverij Zilt.
De volledige literatuurlijst, met alle noten, bronnen en hyperlinks, kun je hieronder downloaden.