Klanten

Ben je benieuwd naar onze klanten en hun ervaringen? Lees dan hieronder verder.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

  • Tata Steel Europe
  • Hogeschool Windesheim
  • CHE / Christelijke Hogeschool Ede.

Ervaringen

Ervaringen met het vierdaagse geaccrediteerde professionaliseringstraject Systeemsensitief werken:

Marga Gooren, coach/trainer voor artsen, huisarts n.p.: 


“Als coach en trainer voor artsen zag ik de afgelopen jaren steeds meer morele stress ontstaan bij mijn cliënten: ze kunnen steeds minder tijd en aandacht besteden aan de patiënt door steeds meer onzinnige eisen en taken en ze voelen zich machteloos daar iets aan te veranderen. Ik voelde als coach steeds meer een moreel dilemma: doe ik wel het juiste door deze artsen te helpen overeind te blijven in een 'ziek' systeem? In dit proces kwam de training 'systeemsensitief werken' van Angela Stoof als geroepen.

De training heeft mij een heel goed inzicht gegeven in het ontstaan en de bestendiging van 'het systeem' en de gevolgen daarvan in de praktijk. Het heeft me een nieuwe blik gegeven en ik kan met meer mildheid naar alle spelers in het systeem kijken. Door op deze manier uit te zoomen heb ik weer handvatten om met een cliënt in te zoomen op zijn of haar specifieke situatie en zijn er nieuwe mogelijkheden om, op een gezonde, (zelf-)compassievolle manier, in beweging te komen.

Het is duidelijk dat Angela kan bogen op enorm veel kennis uit verschillende gebieden. Ze heeft deze kennis weten om te vormen tot een inspirerende, inzichtgevende training met verrassende werkvormen. De training is zeer waardevol voor iedereen die 'mensen-mensen' begeleidt: in de zorg, het onderwijs, de hulpverlening en zo voort. Ik raad 'systeemsensitief werken' dan ook van harte aan!”

Marga Gooren is (mede-)auteur Hart voor de dokter en Veerkracht voor vrouwelijke artsen. 
Aqualime.nl