Aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van onze diensten per doelgroep. Heb je een vraag of wens die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op.

Voor wie zijn we er?

Organisaties en bedrijven

We zijn er voor organisaties en bedrijven met vraagstukken op het gebied van transitie, systeemverandering en dialoog.

We gaan graag in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Begeleidingsprofessionals

We zijn er voor coaches, geestelijk verzorgers, psychologen, vertrouwenspersonen en aanverwante beroepsgroepen, die meer handelingsbekwaamheid willen ontwikkelen in het begeleiden / behandelen van professionals in relatie tot een weerbarstige systeemcontext.

Je kunt bij ons terecht voor:

Individuele professionals

We zijn er voor individuele professionals (medewerkers, managers, transitieprofessionals) die zich willen leren verhouden tot een weerbarstige systeemwereld en daarin wijs, zorgzaam en toekomstgericht willen leren handelen. 


Je kunt bij ons terecht voor:


  • Een individueel leertraject, bv. in het kader van persoonlijke ontwikkeling, coaching, re-integratie en outplacement.


Onderwijsinstellingen

We zijn er voor onderwijsinstellingen die zoeken naar een gastdocent op het gebied van toekomstbestendig werken, maatschappelijke transities en systeemverandering. Veel jongeren hebben een sterke drive om bij te dragen aan de noodzakelijke transities, bijvoorbeeld rondom het klimaat. Maar in een beroepspraktijk lopen zij, met hun inhoudelijke en morele drive, vaak aan tegen de oude systeemwereld. Hoe ga je daarmee om?

Te zijner tijd presenteren we voor onderwijsinstellingen  een gericht aanbod, aansluitend bij ons nieuwe boek: 'Perspectief'. Nu al een vraag? Neem dan contact met ons op.