Professionalisering van individuen en teams

Ik ontwikkel workshops, trainingen, verdiepingsdagen, professionaliseringstrajecten en serious games op maat. Hoe kun je je verder bekwamen in taal en dialoog rondom transitieprocessen? Hoe kun je leren spelen met een multidisciplinair perspectief? Hoe kun je leiderschap beoefenen in een wereld vol verandering?

Verschil maken en samen verder komen

Wil je een specifieke activiteit of gedegen professionaliseringstraject organiseren voor jouw (transitie)team, medebestuurders, young board, of jongere en oudere collega's? Ik denk graag met je mee of ik iets voor je kan betekenen.

Wat kun je van mij verwachten?

Als transitiepsychologe en ervaren docent ben ik een expert in het toerusten van mensen op het gebied van transitievraagstukken en -processen. Ik ontwikkel workshops, trainingen, verdiepingsdagen en andere professionaliseringstrajecten, maar ook serious games. Bij een serious game maak ik, samen met sleutelfiguren, een concreet transitievraagstuk fysiek inzichtelijk. Ik richt bijvoorbeeld een kamer in met elementen uit het transitievraagstuk, waarbij ik werk met verhalen, symbolen en creatieve vormen. Het doel van een serious game is om op een speelse manier leerprocessen op gang te brengen, meer inzicht te krijgen in het vraagstuk en ruimte te creƫren in denk- en zoekprocessen.

Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Je oefenen in systeemintelligentie.
  • Je bekwamen in taal en dialoog rondom transitieprocessen.
  • Onderzoeken hoe een vastgelopen transitieproces weer vlot kan worden getrokken.
  • Nieuwe invalshoeken leren ontdekken en leren spelen met een multidisciplinair perspectief.
  • Leiderschap beoefenen in een wereld vol verandering.
  • Je professionaliteit onderzoeken in het licht van maatschappelijke transities en bijvoorbeeld je rol of profilering aanscherpen.


Van mij kun je verwachten: oprechte interesse, betrouwbaarheid, toegankelijkheid, een sterk analytisch inzicht, een uitgebreide multidisciplinaire kennis, creativiteit, gelijkwaardigheid en compassie. Ik los niks op, maar ik rust je toe om zelf, met anderen, verder te komen en vanuit je hoofd en hart verschil te maken.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met me op.

Werkwijze

Benieuwd naar mijn werkwijze als transitiepsychologe en docent? Lees hier verder.

Open inschrijving

Ben je benieuwd naar activiteiten waarvoor je je via open inschrijving kunt aanmelden? Lees dan hier verder.