Maatwerk

Zoek je een specifiek programma voor jouw (transitie)team, medebestuurders, jonge collega's of studenten? Ik maak programma's op maat, in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, gastcolleges, workshops, trainingen, verdiepingsdagen, professionaliseringstrajecten en serious games.

Educatie, persoonsvorming, leiderschap en spiritualiteit

Als het gaat over maatschappelijke transities en over de grote vraagstukken die er zijn op bijvoorbeeld het gebied van klimaat, zorg, onderwijs, energie, voedsel, woningen en democratie, willen we heel graag oplossingen hebben. Ik houd me bezig met datgene wat aan deze oplossingen vooraf gaat:

  • Wat hebben mensen nodig om, met elkaar, wezenlijke oplossingen te vinden voor de grote vraagstukken van onze tijd?
  • Wat hebben mensen nodig om verschil te kunnen maken, met wie ze zijn en waar ze staan?
  • Wat hebben mensen nodig om zelf overeind te blijven in een wereld waarin zoveel verandert?

Doelgroep

Ik ben er voor alle mensen die zichzelf verder willen toerusten, in de vorm van kennis, inzicht, vaardigheden, persoonsvorming, leiderschap en spiritualiteit. Ik werk met een brede doelgroep, waaronder beginnende en ervaren professionals, studenten, bestuurders, activisten en transitieteams. Ik werk voor en met overheidsorganisaties en bedrijven en instellingen in de profit- en non-profitsector, maar ondersteun ook graag burgerinitiatieven en andere projecten waarbij mensen zich organiseren om de wereld gezonder, duurzamer en rechtvaardiger te maken.

Uitgangspunten

Mijn uitgangspunt is: ieder mens is uniek, ieder mens is nodig. Ik zoek daarom niet naar standaardoplossingen, maar stel de vraag: wie ben je, en wat heb je nodig om verder te komen met jezelf en met anderen? Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze.

Maatwerk en open inschrijving 

Ik geef lezingen en gastcolleges; ontwikkel workshops, trainingen, verdiepingsdagen, professionaliseringstrajecten en serious games; en zorg voor empowerment. Ik doe dit in de vorm van maatwerk, maar ontwikkel ook aanbod met de mogelijkheid tot open inschrijving (zie: programma).

Heb je een vraag, of wil je samen bekijken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan via de onderstaande button contact met me op.

Verder lezen

Lezingen en gastcolleges

Ik geef lezingen en gastcolleges over onderwerpen als hoop, transitiepijn, systeemintelligentie, taal en dialoog, leiderschap en spiritualiteit. Ik werk met uiteenlopende doelgroepen en ga met veel plezier het gesprek aan.

Professionalisering van individuen en teams

Ik ontwikkel workshops, trainingen, verdiepingsdagen, professionaliseringstrajecten en serious games op maat. Hoe kun je je verder bekwamen in taal en dialoog rondom transitieprocessen? Hoe kun je leren spelen met een multidisciplinair perspectief? Hoe kun je leiderschap beoefenen in een wereld vol verandering?

Empowerment van jongeren en jongvolwassenen

Ik organiseer inspirerende dagen en bemoedigende activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Hoe vind je als jongere of jongvolwassene je weg in een wereld waarin zoveel aan de hand is? Wat kun je doen? Hoe ga je om met emoties? Hoe houd je hoop? Hoe ga je de dialoog aan met anderen die soms heel anders over dingen denken?

Mijn werkwijze

Wat doe ik als transitiepsychologe? Mijn uitgangspunt is dat elk mens uniek is en op een unieke manier verschil kan maken in deze tijd (nataliteit). Ik rust mensen toe om verschil te maken rondom maatschappelijke transities, door educatie, persoonsvorming en de ontwikkeling van leiderschap en spiritualiteit.