Hoop en agency

Komt het nog wel goed met het klimaat, vinden we een oplossing voor de zorgcrisis en de huizencrisis, is er nog een mooie toekomst weggelegd voor onze kinderen en kleinkinderen? En wat kunnen we zelf eigenlijk doen? Ik inspireer, geef hoop, en zorg voor handvatten, in de vorm van lezingen, activiteiten en natuurlijk mijn boek.

Signalen van hoop

We leven in een onrustige tijd. Er verandert veel in onze samenleving en in de wereld, en dat is niet altijd makkelijk. Velen van ons maken zich zorgen: komt het nog wel goed met het klimaat, vinden we een oplossing voor de zorgcrisis en de huizencrisis, is er nog een mooie toekomst weggelegd voor onze kinderen en kleinkinderen?

 

Het is belangrijk dat we ruimte maken voor deze vragen en zorgen. Tegelijkertijd is het net zo belangrijk om signalen van hoop te leren zien. En het is belangrijk dat we een gevoel van agency ontwikkelen: het gevoel dat we verschil kunnen maken met wie we zijn en waar we staan.

 

Ben je op zoek naar inspiratie, bezieling, concrete handvatten, hoop en perspectief? 

 

  • Ik ben beschikbaar als spreker, in bijvoorbeeld jouw evenement, bedrijf, onderwijsinstelling, beroepsvereniging of kerk.
  • Je bent welkom bij mijn trainingen en retraites in het heerlijke Dominicanenklooster Huissen, waar ik met mijn bedrijf gehuisvest ben.
  • En je kunt natuurlijk ook mijn pas verschenen boek lezen: Perspectief.

Lezingen

Ik geef lezingen over onderwerpen als hoop, transitiepijn, systeemintelligentie, taal en dialoog, leiderschap en spiritualiteit. Ik werk met uiteenlopende doelgroepen en ga met veel plezier het gesprek aan.

Trainingen en retraites

Ik geef regelmatig trainingen en retraites. Naast mijn IDG-trainingen, bedoeld voor professionals, geef ik ook trainingen voor jongvolwassenen met klimaatstress. Ook verzorg ik retraites in het heerlijke Dominicanenklooster Huissen. In de agenda vind je een overzicht van komende activiteiten.

Boek: Perspectief

In mei 2024 is mijn boek verschenen: Perspectief: Hoop houden en verschil maken in een wereld vol verandering. Het is een actueel boek met een unieke, multidisciplinaire analyse van de grote maatschappelijke transities van onze tijd. En het is een boek over hoop: waarom is er reden tot hoop, en wat betekent het om hoopvol te handelen?