Themadagen

Voor professionals organiseren we diverse themadagen waarop je je kunt bezinnen, oriënteren, laten verrassen, inspireren of bemoedigen. Alle themadagen zijn ruim opgezet, met voldoende pauzes voor reflectie en gesprek of een wandeling door de heerlijke kloostertuin.

Systeemverandering in de GGZ

(7 oktober 2021)

Het GGZ-systeem is vastgelopen, zo concluderen veel behandelaars. Op deze themadag onderzoeken we wat we kunnen doen om het systeem te veranderen. Een verrijkende dag voor professionals in de GGZ: voor nieuwsgierige vernieuwers, kritische kantelaars en moedige zachtmoedigen.

Stoppen met je baan - of niet? 

(15 oktober 2021)

Loop je vast in je baan en overweeg je wel eens om te stoppen? Weet je niet goed of en hoe je de knoop moet doorhakken? Kom dan naar deze verhelderende en bemoedigende oriëntatiedag. Je maakt ruimte voor de vragen die er in je leven en je krijgt zicht op de innerlijke en uiterlijke processen rondom het al dan niet stoppen met een baan.

Binnenkort wordt het aanbod van themadagen uitgebreid. Houd onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!